Accessoires

Accessoires

Online vind je in de webshop van Schwung Amsterdam een zeer bijzondere selectie accessoires van merken die hun inspiratie halen uit de streetwear van nu of uit de vroegere jaren 80/ 90. Wij houden van accessoires met een vleugje retro zoals Carhartt WIP, Edwin, Levi's, Fred Perry en Wemoto. Ook duurzaamheid bij accessoires is belangrijk, zoals te vinden bij Armedangels en Wemoto die voor het merendeel zelfs Vegan is. Carhartt, Edwin, Levi's en Fred Perry zijn ook hard op weg met sustainability.

Bij Schwung Amsterdam vind je een liefdevol gesorteerd assortiment accessoires. Alle accessoires die wij inkopen moeten voldoen aan voorwaarden die wij bij Schwung Amsterdam belangrijk vinden. Comfort, fit, duurzaamheid, fijne stoffen, waar wordt het product gemaakt, allemaal criteria waar de accessoires aan moeten voldoen. 

Duurzaamheid en draagbaarheid zijn erg belangrijk voor ons. Als het kledingstuk lekker zit, draag je het met plezier en blijft het niet in de kast liggen. Daarom zijn de straat invloeden zo belangrijk. Streetwear laat vaak comfort en draagbaarheid zien. Tevens is het van belang dat het artikel iets toevoegt aan je persoonlijkheid. Jij koopt het, jij combineert het dus jij bent het. Wij bij Schwung Amsterdam letten daarop bij de inkoop. Niet meer de wegwerpcultuur waar kleding doorgedraaid wordt. Mooie basisartikelen, die meer dan één seizoen meegaan en dit van merken met een mooi verhaal, zoals American Vintage, Sessun, Carhartt, Levi's, Edwin, Wemoto, Fred Perry. Dit allemaal te vinden in de winkel en webshop van Schwung Amsterdam.