A touch of red!

Rood is de kleur van passie, liefde, en lef. Met een rood kledingstuk laat je zien dat je durft en dat je bereid bent om je eigen weg te kiezen. Rood is een warme kleur die aandacht trekt, een opwekkend gevoel geeft, én je laat stralen. 

 

Bij Schwung zijn we dol op rood, of het nou knalrood of bordeauxrood is. Met een rode outfit onderscheid je je van de meute en laat je je eigen identiteit zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rood merino wollen coltrui van Libertine Libertine, of een fijn gebreide bordeauxrode trui-jurk van Kings Of Indigo?

                                                     Broek Libertine Libertine

Voor de mannen is rood ook helemaal terug! Zo hebben wij bij Schwung zowel knalrode als bordeauxrode polo's van Fred Perry, of een heerlijk rood pak gemaakt van sweatermateriaal van North Hill Paris. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor 'a touch of red' en een blauw/wit windjack van Fila dragen met rode accenten. 

 

Rood is ook goed te combineren met andere kleuren: zo past het goed bij marineblauw, zwart, wit, geel en oranje. Rood en jeans zijn ook altijd een sterke combinatie! En probeer rood eens in combinatie met kleuren en items die je er niet zo snel bij zou bedenken. Rood en roze bij elkaar kan heel goed uitpakken bijvoorbeeld! Rood en groen kan ook mooi gemixt. Dus waar wacht je nog op?

 

Durf jij rood te dragen deze winter!?

 

Trui jurk Kings Of Indigo: https://www.schwungamsterdam.nl/lorraine-cordovan.html

Wollen broek Libertine Libertine: https://www.schwungamsterdam.nl/fair-trousers-apple-red.html

Coltrui Libertine Libertine: https://www.schwungamsterdam.nl/tail-roll-neck-apple-red.html

Sweatshirt North Hill: https://www.schwungamsterdam.nl/turtleneck-sweatshirt-red.html