American Vintage: het ultieme thuiswerk merk!

Nu we weer allemaal gedwongen worden om vanuit huis te werken en veel thuis zitten, hebben we natuurlijk allemaal behoefte aan fijne, comfortabele kledingstukken. Uiteraard is het ook belangrijk dat deze kleding wel gezien mag worden (Zoom meetings, here we go again!).
Vandaar dat we deze keer American Vintage in het zonnetje zetten: het ultieme comfy/cool merk met heerlijke breisels en warme sweaters en vesten.

 


American Vintage staat bekend als een merk dat zich focust op goede basics, maar wij vinden American Vintage veel meer dan dat. De kleding van American Vintage heeft altijd een luxe uitstraling en een comfortabele fit, wat het een ideaal merk maakt voor verschillende gelegenheden. Deze winter heeft het merk een uiteenlopend kleurenpalet: van blauw tot mosgroen en oranje, maar ook basiskleuren zoals navy en zwart zijn vertegenwoordigd. Ideaal voor nu zijn de wollen truien die je thuis kunt dragen en je ook genoeg warmte geven als je besluit even een ommetje te maken in het nabijgelegen park tijdens je lunchpauze. 

Bij American Vintage slaag je altijd! Bekijk nu onze selectie van de herfst/winter collectie van American Vintage.

     

Sara Gerretsen