Blanca Mirò : streetstyle inspiratie

     

Bij Schwung laten we ons graag inspireren door mensen met lef en een unieke kledingstijl. Mensen die durven en laten zien wie ze zijn. Vandaag in de spotlight: de kleurrijke sensatie Blanca Mirò Scrimieri!

Deze half-Spaanse, half-Italiaanse dame is een belangrijke speler in de modewereld en verrast altijd met haar outfits. Blanca werkt als designer, consultant en stylist en dat is te zien aan haar looks: ze schuwt geen kleuren en prints en mixt alles door elkaar - zelfs verschillende texturen. Veel laagjes zorgen voor een speelsheid in haar outfits, en ze combineert klassieke items met sportieve invloeden. Ook een mannelijk silhouet is Blanca niet vreemd, graag wisselt ze mannelijk met vrouwelijk af, of combineert ze juist (mannenblouse op rok met print bijvoorbeeld).

    

Omdat Blanca nauwelijks make-up draagt komt ze weg met alle prints en kleuren in haar outfits. Sowieso is dat een gegeven in de modewereld: veel modevrouwen focussen zich op hun kleding en minder op beauty. Veel modevrouwen zoals Blanca dragen nauwelijks tot geen mascara en dragen hun haar vaak los of in een knot of lage staart. Daardoor komt de kleding ook beter tot zijn recht en spreekt een outfit meer tot de verbeelding. Een look is nooit perfect: het totaalbeeld schuurt een beetje, maar is juíst daardoor eigen en uniek.

Blanca draagt graag nette pantalons met stoere shirts en hoodies - maar dan weer wel met een oversized blazer eroverheen. Ze straalt comfort uit, aangezien ze ook bijna alleen maar platte schoenen draagt. Ook een favoriet van Blanca: witte sportsokken (ja – ook in open muiltjes of loafers!)

Wie zegt dat uitgesproken mode niet comfortabel kan zijn? Blanca Miro laat ons zien dat je kleur niet hoeft te schuwen en dat je verschillende prints bij elkaar kan dragen, precies zoals wij het graag bij Schwung zien!

    

Bij Schwung kun je uiteenlopende merken en stijlen vinden, zodat je zelf ook zo kunt stralen als Blanca. Wat dacht je van een stoere hoodie van Lacoste of Fila met een classy blazer van Libertine-Libertine?

Of een vrouwelijke jurk met print van Gestuz met een oversized jasje van Edwin of North Hill Paris? De stoere shirts met grafische prints van Edwin zijn ook ideaal om te combineren met een vrouwelijke rok - het contrast zorgt voor een comfortabele en stoere outfit.

De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als je vrouwenkleding met mannenkleding in één look combineert. Bij Schwung adviseren we je graag en helpen we je met het vinden van items die je jarenlang kunt dragen en op verschillende manieren kunt combineren! Want: je kleding zou moeten weerspiegelen wie jij bent en hoe jij je voelt, en iedereen wil graag plezier en geluk uitstralen toch?