Hosbjerg bij Schwung Amsterdam

Het Deense merk Hosbjerg werd in 2014 opgericht door Camilla Hosbjerg, een voormalig professioneel badmintonspeelster. Deze sportieve insteek is terug te zien in de collectie van Hosbjerg – de kleding is speels, comfortabel en zit heerlijk!

Hosbjerg is nog niet echt bekend bij het grote publiek, maar daar zal vast snel verandering in komen. Het merk maakt namelijk stukken van een uitstekende kwaliteit, comfort is zeer belangrijk voor het Deense merk. De collectie van Hosbjerg is de perfecte combinatie tussen stoer en vrouwelijk, in de kleding van Hosbjerg kun je goed bewegen en je dag voortzetten.

“It’s important for us to dare to be innovative and different. Bright colors, funky prints and crooked details will always be a part of our collections” – Camilla Hosbjerg

Het leuke aan de collectie van Hosbjerg is ook dat je alle items goed met elkaar kunt combineren en zelfs als meerdere lagen over elkaar kunt dragen. Draag bijvoorbeeld een vrouwelijke tuniekjurk over een sportieve broek met sneakers voor een outfit met pit. Of een mooie blouse op een denimrok met stoere boots eronder. Voor de ultieme Scandinavische laagjes-look zit je bij Hosbjerg dus zeker goed!

Zie hier de Savannah SS19 collectie van Hosbjerg bij Schwung Amsterdamhttps://www.schwungamsterdam.nl/brands/hosbjerg/

Sara Gerretsen