Iconisch Edwin

Eigenlijk mag je geen lievelingetje hebben, maar toch hebben wij een merk in onze collectie dat we enorm koesteren en dat is het Japanse merk Edwin.

 

                                          

                                                           

Prachtig verfijnd design, mooie stofkwaliteiten, stoere unieke uitstraling en nog veel meer. Hun Japanse afkomst laat vakmanschap zien! Edwin heeft een oog voor detail en prachtige prints - zie bijvoorbeeld het  Strange Objects t-shirt of de Hokusai Noh Masks blouse, fantastische items met een unieke touch. 

In 1947 werd het Japanse merk Edwin opgericht als Tsunemi Yonehachi-winkel. Edwin richtte zich voornamelijk op jeans, maar inmiddels zijn de knits, jersey's, t-shirts, hoodies al dan niet met Japanese sun logo of met back-print al net zo bekend. Het fijne aan Edwin is dat het zowel door mannen als door vrouwen gedragen kan worden - het merk heeft namelijk een unisex fit.

 

                      

 


De Japanese sun shirts en sweaters zijn inmiddels basis items te noemen, maar Edwin heeft meer te bieden dan dat: zo hebben wij bij Schwung ook stoere hoodies, broeken en jassen van Edwin. Bekijk de items online of kom gezellig langs in de winkel om onze Edwin collectie en andere merken zoals Carhartt en Wemoto te bekijken!

 

                                         

Sara Gerretsen