Prachtig Libertine-Libertine

Een van de merken waar we heel trots op zijn in onze winkel is Libertine-Libertine. Dit merk, afkomstig uit Kopenhagen, heeft prachtige modische items van hoogwaardige kwaliteit én een zeer hoog comfy gehalte.

 

 

Libertine-Libertine werd in 2009 opgezet en gaat sindsdien als een trein. Het merk gebruikt stoffen van hoge kwaliteit, die met name in Europa worden vervaardigd. De stoffen zijn zacht, en de modellen zijn zeer draagbaar: wat dacht je van een heerlijke coltrui van merinowol, of een prachtig vest van lamswol? Ook heeft Libertine-Libertine heel veel fijne broeken - met krijtstreep bijvoorbeeld - en mooie rokken die tot over de knie vallen. 

 

In onze collectie is Libertine-Libertine een van de klassiekere merken. Wij zien Libertine-Libertine als een basismerk, waar je altijd terecht kunt voor een mooie broek of een goed vest. Het merk is wat duurder, maar het zijn wel items waar je jaren mee kunt doen en die makkelijk gecombineerd kunnen worden. 

Wij hopen dat jullie net zo blij worden als wij van de collectie van Libertine-Libertine! De herfst/wintercollectie 2018 is nu in de sale in de winkel en in de webshop:

https://www.schwungamsterdam.nl/brands/libertine-libertine/