Sweet Sessun bij Schwung Amsterdam

Het Franse Sessun, opgezet in Marseille in 1998, staat garant voor kwaliteit en fijne elegante items. De collectie van Sessun is altijd romantisch en dromerig, met vele kleurtjes en printjes.

Sessun is een modern merk, maar heeft ook een bepaalde tijdloosheid: je weet dat je items van Sessun jarenlang met plezier kunt dragen. Wat bijna niemand weet is dat Sessun ook zeker bezig is met de impact van de kledingindustrie op de wereld - een van de vervuilendste industrieën op aarde - door veel gebruik te maken van biologische stoffen en fair trade gewassen. 

Al met al is Sessun een fijn merk voor de eigenzinnige vrouw die net iets anders wil, maar wel van comfort houdt. De pasvorm van Sessun is namelijk comfortabel en modern. De Sessun collectie is zo uitgebreid en bestaat uit een breed assortiment, je kunt er terecht voor blouses, tops, broeken, jurken en blazers. Bij Sessun kun je terecht voor een complete outfit, of je kunt er voor kiezen om items van Sessun te mixen met andere stijlen voor een eigen, unieke outfit!

Zie hier de gehele collectie van Sessun bij Schwung: https://www.schwungamsterdam.nl/brands/sessun/

 

 

 

Sara Gerretsen