WEMOTO: Skate-, muziek- & straatcultuur samengevoegd in één merk 

Sinds dit seizoen hebben we het Duitse merk Wemoto in onze collectie opgenomen. Geen foute zet, want wat is dit een stoer merk met een eigen identiteit, iets waar we gek op zijn bij Schwung Amsterdam!

Wemoto gaat een beetje tegen de stroom in: zo lanceren ze maar twee collecties per jaar - iets wat tegenwoordig uitzonderlijk is in de kledingindustrie. Ze produceren alleen maar wat is besteld door winkeliers, dus letten er echt op dat ze geen voorraad overhouden en niet teveel produceren. 

Duurzaamheid is zeer belangrijk voor Wemoto, dat zie je terug in hun keuze voor materialen en de productiewijze (goede arbeidsomstandigheden, biologisch katoen, vegan friendly!). Zo hebben ze meerdere certificaten die ze mogen gebruiken voor hun collectie, die hier te vinden zijn.

Maar het gaat natuurlijk ook om de uitstraling en kwaliteit : wat dat betreft zit je goed bij Wemoto. Fijne t-shirts met unieke prints, mooie klassieke jassen met een stoere twist en heerlijke truien met net dat beetje extra: bij Wemoto slaag je altijd! 

Zie hier de Wemoto collectie bij Schwung

                     

Sara Gerretsen