Wemoto

Sorteren op:
Sorteren op:

Het onafhankelijke streetwear- kledingmerk Wemoto

Wemoto is een Duits merk, dat opgericht is door een groepje eensgezinde filosofische jongeren, die staan voor creativiteit, vernieuwing en positiviteit. Hun visie is om alles zo dicht mogelijk bij zichzelf te houden. De nieuwe eigenzinnige ontwerpen van Wemoto, eigen kleurgebruik en de prints, veelal gemaakt door kunstenaars of door hunzelf zijn hun handelsmerk. Ze noemen zichzelf een onafhankelijk Europees streetwear- kledingmerk. Seizoen na seizoen laten ze zien dat de creativiteit grenzeloos is. Ieder seizoen staat er weer een collectie van Wemoto die zichzelf overtreft, zowel qua design, kleurgebruik en stofkeuze. De stofkeuze is vooruitstrevend, de kleuren onverwacht en het design überhip.

Duurzaamhied en Wemoto

Wemoto probeert net zoals de meeste Duitse labels, zo duurzaam mogelijk bezig te zijn.

De herencollectie en damescollectie van Wemoto  bestaat uit een aantal basic items van een geweldige stofkwaliteit met net een een eigen touch.

Wij van Schwung Amsterdam vinden Wemoto een verrijking van ons assortiment. De eigenzinnigheid, de visie en de creativiteit van de ontwerpen van Wemoto  passen binnen het eigenwijze concept van Schwung Amsterdam.